johannes-plenio-331231.jpg

Coaching

Coaching är ett effektivt arbetssätt för att utvecklas i sitt yrkes- och/eller privatliv. Det kan handla om en vidareutveckling inom den befintliga yrkesrollen eller att ta ett nytt steg mot nya utmaningar. Du kanske arbetar som ledare och det kan vara väldigt ensamt.

Tillsammans utformar vi innehåll och inriktning. Det kan vara strukturerat stöd i att uppnå organisationens och dina mål. Det kan gälla individuell utveckling för att fördjupa och stärka ditt personliga ledarskap. Du får hjälp till ökad medvetenhet och självinsikt som skapar klarhet. Samtidigt blir det en praktisk handledningshjälp för det dagliga arbetet med betoning på det du behöver. Om det så är frågor kring dig själv, dina relationer i jobbet eller privat, ditt ledarskap, marknaden, affärsutveckling eller kommunikation. När du använder dina kunskaper om ledarskap i vardagen kan du utvecklas till att nå din fulla potential.

För att nå bästa möjliga resultat i det här arbetet krävs det att du prioriterar dig själv, avsätter tid mellan samtalen för egna reflektioner och övningar.

Upplägg: Ett vanligt upplägg är 10 - 15 samtal om 1- 2 timmar och anpassas efter ditt önskemål.

 
Ledningsgrupputveckling  Det finns många frågor att arbeta med i ledningsgruppen och min uppgift är att ställa de frågor som inte hinns med eller som kan kännas obekväma.

Ledningsgrupputveckling
Det finns många frågor att arbeta med i ledningsgruppen och min uppgift är att ställa de frågor som inte hinns med eller som kan kännas obekväma.

Ledarskapsprogram  All ledarskapsutveckling har sin utgångspunkt i att kunna leda sig själv. Varför då inte gå ett ledarskapsprogram?

Ledarskapsprogram
All ledarskapsutveckling har sin utgångspunkt i att kunna leda sig själv. Varför då inte gå ett ledarskapsprogram?


Kleiner och Partner AB
Pia Kleiner
Bergsvägen 2B┃181 31 Lidingö
e-post: pia@kleiner.se
tel: 070-5829674

©Kleiner och Partner AB 2018